Historie (Båstrup Mosegård)

Siden Glettas fødsel i 1976 har Båstrup Mosegård ved Skanderborg Sø været klubbens faste tilholdssted, hvor vi har holdt ridekurser, klubstævner, jubilæumsfester, generalforsamlinger og foredrag.

Iben og Åge Kjems, der ejer Båstrup Mosegård, er medstiftere og ELITEæresmedlemmer af klubben. Deres gæstfrihed er fuldkommen enestående, og de to har været med til at skabe og præge den helt særlige Gletta-ånd – som vi gerne praler af! – og som bedst kan sammenlignes med ægte højskole ånd.

Gletta benytter faciliteterne kvit og frit, og det indebærer, at enhver, der deltager i arrangementer eller i øvrigt færdes på Båstrup Mosegård, helt naturligt har – og påtager sig – ansvar for, at stedet ikke på nogen måde lider overlast, og at der, når man forlader gården, er rent og ryddeligt alle vegne.

Faciliteterne: ”Disponibel” med plads til ca. 60 (når vi stuver os), Atriumgården med den store terrasse, ovalbane og folde. Båstrup Mosegård og de 18 tdr. land har gennem årene været ramme om, at vi har slået både fest- og spidstelte op, parkeret vores heste, tøltet op og ned af grusvejene, festet, hygget og grinet.

Iben og Åge Kjems

Båstrup Mosegård

Fårbjergvej 23

Båstrup

8660 Skanderborg

Download "Om Båstrup Mosegård -og os"! af Iben Kjems

Formatet er det samme som Gletta medlemsblad, print ud på A4 ark, og gem sammen med dine medlemsblade.