NYHED NYHED Gletta-spots NYHED NYHED

 

Spottur Virklund

 

Tidspunkt: Søndag den 29. april 2018 kl. 11 til cirka 15.00

Mødested: P pladsen Horsbjergvej - se kort

Kontaktperson: Charlotte Hallstrøm tlf. 86836250/ 30127458

Mail: charlotte@gletta.dk

 

Vi rider en smuk tur i Thorsøbakker i Virklund. Vi fortsætter turen til Paradiset og evt. videre til Silkeborg søerne. Turen foregår i middel tølt, en lille galop op ad en af de fantastiske bakker og med små stop ved udsigtspunkter og søer. På første del af turen er terrænet bakket, men jeg skal nok tage hensyn til både hest og rytter.

Som udgangspunkt rider vi i samlet flok, men hvis vi bliver mange, deler vi os op i flere hold. Det er muligt at korte turen, hvis man kun vil med i Thorsø Bakker. Hele turen er cirka 20 km. Jeg tænker vi holder en lille frokostpause, så medbring gerne en “lomme madpakke”...og lommelærke.

Jeg vil gerne have et overblik over, hvor mange vi bliver, så send mig en tilbagemelding senest 28. april. Hvis I har spørgsmål til turen, så ring eller skriv til mig.

Glæder mig til at se jer.

Gletta hilsen Charlotte Hallstrøm

 

 

 

 

Spottur i Velling skov

 

Tidspunkt: TUREN ER UDSAT, dato følger

Mødested: Velling Koller, Velling Koller Vej 4, 8654 Bryrup

Kontaktperson: Charlotte Hallstrøm tlf. 86836250/30127458

 

 

Vi rider en forårstur i den smukke Velling skov. Turen foregår i middel tølt med små stop ved udsigtspunkter og søer. Terrænet er bakket, men jeg skal nok tage hensyn til både hest og rytter. Som udgangspunkt rider vi i samlet flok, men hvis vi bliver mange, deler vi os op i flere hold. Jeg tænker, vi holder en lille frokostpause, så medbring gerne en “lomme madpakke” og lommelærke.

 

 

Jeg vil gerne have et overblik over, hvor mange vi bliver, så send mig en tilbagemelding senest den 16. marts.

I skal parkere på den første p plads på højre hånd ved folden. Husk at placere traileren, så der er plads til alle. Hvis I har spørgsmål til turen, så ring eller skriv til mig.

Glæder mig til at se jer.

Gletta hilsen Charlotte

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har indført en ny månedlig aktivitet: ”Gletta-spot” med virkning fra juni 2017, som er forskellige aktiviteter (typisk en aften eller en lørdag), hvor man med ganske kort varsel kan melde sig. Aktiviteterne vil blive udbudt forskellige steder i Glettas geografi, dels så man dermed får mulighed for at komme rundt og se forskellige rideterræn’er men også at man kan koble sig på via SMS, dvs. med kort varsel – og uden at det koster noget for at deltage! Alle Gletta-medlemmer kan melde et Gletta-spot ind til bestyrelsen.