GLETTA-DAG Lørdag 17. august 2019  kl. 09 - ca. 17.00

LAD OS MØDES!!


Kom til Gletta-dag på Dalgården, hvor du har mulighed for at tilbringe nogle hyggelige timer sammen med andre Gletta medlemmer og bl.a. deltage i en eller flere af følgende aktiviteter. Vi har Veronika Rauch på som underviser, hvor du som medlem kan deltage til en medlemspris på kun 175,00 kr. ekskl. SPORTI gebyr.


•Fælles morgenkaffe med hjemmebagte boller kl. 9.0

•Rideundervisning à 30 minutter med Veronica Rauch .

•Ridetur i området kl. 10.00 – 12.00 med Frederikke Jakobsen, Susanne Sten Andersen og Pernille Rosborg. Tilmelding pr. mail til marianne@gletta.dk, med ønske om tempo (frisk eller middel).

•Frokost fra ca. kl. 12 - 13: medbring madpakke og egne drikkevarer

•”Op på hesten” er en ridetur i området kl. 13 – 15 med Maria Munk. Det er en skridttur for den forsigtige rytter eller dig som ønsker en stille tur. Det foregår på egen hest eller på lejet hest fra Dalgården.

•Fælles kaffebord (medbring en kage eller boller!)

•Køb og salg af diverse udstyr (medbring gerne ting, du ønsker at sælge!)

•Salg af den gode islandske Gandur sårsalve og læderfedt til klubprisRideundervisning v/Veronika Rauch

Veronika Rauch er uddannet IPZV (IslandsPferdeZuchtVerband) B-træner, B-instruktør og ung-hesteberrider i Tyskland. Hun har blandt andet arbejdet ved Lipperthof v/ Uli og Irene Reber.

Nu bor hun i Danmark hvor hun træner, underviser og rider konkurrencer. I 2017 fik  hun bronze i 4-gang  med hingsten Garpur fra Højgaarden efter kun 6 måneders samarbejde. Se desuden Veronikas hjemmeside: https://www.facebook.com/staldvr/

Undervisningen er meget baseret på dressur-øvelser, dvs. hesten skal være lydhør overfor hjælperne i alle gangarter. Hun tager udgangspunkt i den enkelte ekvipages behov og ønsker og formå ofte at fange rytterne der hvor de er. 


Tilmelding til undervisning vil ske efter først til mølle princippet på Sporti.Op på hesten – ridetur v/Maria Munk

Denne ridetur starter med opsadling kl. 13.00, der rides tur fra ca. 13.30 – 15.00. Turen er lavet til forsigtige ryttere og de som ønsker en helt stille tur. Det kan være dig som er blevet forskrækket over et uheld eller lign. og ønsker at kommer under en instruktørens trygge vinger, så det her du skal med. Der kan rides på lejet hest af Maria eller der kan rides på egen hest.

Tilmelding på Sporti.Bestyrelsen glæder sig til at se jer alle til en hyggelig dag, kom med eller uden hest!!