JUNIORTRÆF 8. - 10. JUNI 2018 TILMELDING-KLIK HER

 

Juniortræf

 

Så er det igen ved at være tid til årets juniortræf, der som altid afholdes hos Ulla og Henrik på Bjarupgårdvej 11, Mollerup, 8600 Silkeborg.

 

Man må ankomme fredag 8. juni fra kl. 10.00, hvorefter vi bruger dagen på at sætte telte op, hygge og ride skovtur med dem, der har mod på det.

 

Der bliver ligesom de foregående år undervisning med 2 lektioner lørdag og 1 lektion søndag formiddag. Vi ved desværre ikke endnu, hvem der skal undervise, men vi skal nok finde en god underviser.

 

Lørdag aften griller vi, har bålaften og der kommer et spændende indslag.

 

Når vi er færdige med undervisning søndag formiddag spiser vi en dejlig frokost, og kl 13.30 er der leg til hest, hvor forældrene plejer at komme og kigge. Herefter får vi en masse kage, kaffe og saftevand, pakker sammen og rydder op og gør klar til afgang.

 

Under træffet vil der være voksne hjælpere, som altid er klar til at hjælpe, hvis der er noget, som ungerne ikke selv kan løse. Vi plejer dog altid at være dybt imponeret over, hvor søde, hjælpsomme og ansvarlige børnene er, og specielt hvor gode de er til at rydde op efter sig. Vi glæder os altid over, at man slet ikke kan se, at der har været så mange mennesker, når ungerne er taget hjem igen. De tidligere år har der været drenge med, så det håber vi selvfølgelig også på i år.

 

Tilmelding foregår via Sporti. Da Gletta gerne vil støtte juniorerne koster det kun 450 kr. for hele weekenden med mad og undervisning.

 

Er der noget i vil spørge om, kan I bare ringe til mig.

Mvh. Ulla Wildt-Andersen, tlf. 21353238.