Katrinedal - 12. - 14. oktober 2018

 

I Danmark findes mange smukke områder, et af disse findes omkring Katrinedal. Vil du og din hest, sammen med en flok dejlige heste og lige så dejlige ryttere i alle aldre, opleve Velling skov, Vrads Sande, Hundsø, Snabeigelsø og flere skønne steder, iklædt og omkranset af efterårets farver, så er det Katrinedalsturen du skal vælge. Man bør tænke på at hesten bør være i god form, da der er mange bakker!

 

Mødested: Katrinedal Vandrehjem, Vellingvej 53, 8654 Bryrup.

Tidspunkt: Fredag d. 13/10 fra kl. 15.00 (ikke før).

Fredag er der ridetur på egen hånd og ikke organiserede ture, der medbringes aftensmad til fælles tag-selv-bord.

 

Lørdag rides i grupper á 8-10 ryttere, afgang kl. 10.00. Frokosten bliver kørt ud og er inkl. en øl eller vand. Lørdagsturen er ca. 25 km. Søndag er rideturen lidt kortere og holdene muligvis lidt større, der vil også komme frokost ud, også med en øl eller vand!

 

På rideholdene rides mestendels trav / tölt og skridt. Der er plads til en galop, for de der har lyst og hvor terrænet egner sig. Generelt rides et moderat til frisk tempo med hensyntagen til hinanden. Den enkelte forrytter afgør tempoet, hvilke veje turen går, om der må overhales osv. Alle skal have en god tur! Også i år vil vi lave et hold hvor der rides en kortere rute i yderst moderat tempo, for heste der ikke er i form og/eller ryttere der gerne vil ride roligt.Hestene overnatter på fællesfold, der kan opstilles separate folde hvis man selv medbringer hegn og pæle og alle bedes medbringe hø / wrap til hestenes fælles fornøjelse.

 

Rytterne overnatter på vandrehjemmet i 4-6 sengs - rum, eller er man hurtig og samtidig betaler 200.-kr. ekstra (pr. værelse), i dobbeltværelse. Der forefindes dyner og puder, det er dog vigtigt selv at huske linned.Der er ikke betjening på vandrehjemmet, så alle må regne med at få en lille praktisk tjans i løbet af weekenden.

Ligeledes bedes man indtrængende om at rydde og feje/støvsuge værelserne inden afrejse.

 

Huskeliste:

*Hest i god form, der er MANGE bakker.

*Sengelinned

*Drikkevarer, Vin, vand, øl

 

Grundpris: 650.- kr. pr. ekvipage

Dobbeltværelse: 200.- kr. pr værelse.

Kun middag lørdag aften: 200.- kr.

Juniorer, under 16 år: Halv pris.

 

Kontakt: Rikke Oppermann 61 67 82 59, Karl Højbjerg 86 53 83 49,

Charlotte Hallstrøm 86 83 62 50 og Marianne Høj Andersen 86 82 15 90/22 31 19 58