Katrinedal  12. - 14. oktober 2018                                       UDSOLGT!


At lave invitation til Katrinedalsturen, er at kopiere fra de forgangne års invitationer og blot huske at ændre datoerne. Når der ikke skal mere til, er det fordi Katrinedalsturen er god som den er!


SÅ:

Vanen tro, inviterer Gletta på efterårstur i Katrinedal. Bakke op og ned, Velling Skov, Snabeigelsø, Hundsø, Vrads Sande, omkrandset af og iklædt efterårets farver. En dejlig tur for heste og ryttere i alle aldre! Man bør tænke på at hesten bør være i god form, da der er mange bakker!


Mødested: Katrinedal Vandrehjem, Vellingvej 53, 8654 Bryrup.

Tidspunkt: Enten fredag d. 12/10 fra kl. 15.00 (ikke før), eller lørdag d. 13/10 kl. 9.00.


Fredag er der ridetur på egen hånd og ikke organiserede ture. Kommer man fredag, medbringes aftensmad til fælles tag-selv-bord.


Lørdag rides i grupper á 8-10 ryttere, afgang kl. 10.00. Frokosten bliver kørt ud og er inkl. en øl eller vand. Lørdagsturen er ca. 25 km.


Søndag er rideturen lidt kortere og holdene muligvis lidt større. Frokosten indtages på vandrerhjemmet, inden vi pakker sammen og tager hjem.


På rideholdene rides mestendels trav / tölt og skridt. Der er plads til en galop, for de der har lyst og hvor terrænet egner sig. Generelt rides et moderat til frisk tempo med hensyntagen til hinanden. Den enkelte forrytter afgør tempoet, hvilke veje turen går, om der må overhales osv. Alle skal have en god tur! Også i år vil vi lave et hold hvor der rides en kortere rute, i et yderst moderat tempo. Det er for heste der ikke er i så god form og/eller ryttere der gerne vil ride roligt.


Hestene overnatter på fællesfold, der kan opstilles separate folde hvis man selv medbringer hegn og pæle og alle bedes medbringe hø / wrap til hestenes fælles fornøjelse.


Rytterne overnatter på vandrehjemmet i 4-6 sengs - rum, eller er man hurtig og samtidig betaler 200.-kr. ekstra (pr. værelse), i dobbeltværelse. Der forefindes dyner og puder, det er dog vigtigt selv at huske linned.

Der er ikke betjening på vandrehjemmet, så alle må regne med at få en lille praktisk tjans i løbet af weekenden. Ligeledes bedes man at rydde og feje/støvsuge værelserne inden afrejse.


Huskeliste:

*Hest i god form, der er MANGE bakker.

*Sengelinned

*Drikkevarer, Vin, vand, øl

*Mad til fredag aften

*Kraftfoder til hesten

* Wrap eller hø til at lægge ud på foldene

*Deltagerantallet er begrænset til 50.


Grundprisen for en hest/rytter: 600.-kr. (Dækker: leje af fold, overnatning på vandrehjemmet, aftensmad lørdag, frokost lørdag og søndag, morgenmad søndag)

Ekstra for en hest/rytter der kommer allerede fredag: 100.-kr. (Dækker yderligere leje af fold, morgenmad lørdag)

”Dobbeltværelse” (ekstra): 200.-kr.

Kommer man udelukkende for at spise med lørdag aften, koster det 200.-kr. pr. person.

NB. Er du junior, i dette tilfælde under 16 år, kan du komme med til halv pris.


Ting man må og ikke må på Katrinedalsturen: Man må gerne tage hensyn til skovvejene og nyde synet af de smukke søer vi passerer på turen, men man må ikke ride ud i søerne, eller ride ned til søbredderne. Man må ikke have hund med på vandrehjemmet, eller fodre med hø på vandrehjemmets gårdsplads.


Tilmelding i tidsrummet fra d. 1. til d. 30. september 2018, på SPORTI.


Er der noget du er i tvivl om, ring til Karl Højbjerg: 29847539, Charlotte Hallstrøm: 86836350, Marianne Høj Andersen: 22311958, Ole Nygaard 23454904, eller Rikke Oppermann: 61678259.


Rikke Oppermann.