Rødhus Klit - fredag 24. - søndag 26. maj 2019    TILMELDING LUKKET


Tur til Rødhus; Jammerbugten (Igen!)


Turbeskrivelse: Vi skal bo på Rødhus Klit Camping i nogle dejlige hytter med plads til seks, hvor der er bad og wc. Vi regner med, at vi bor ca. fire i hver hytte. Andre ønsker er også muligt!


Fredag: Vi mødes i løbet af dagen. Hestene komme på fold, der ligger lige op ad campingpladsen. Der er mulighed for at lave separate folde om ønsket (husk eget hegn). Vi fordeler os i hytterne, der er til rådighed fra kl 15. Når alle er ankommet og den friske vesterhavsluft er kommet godt ind i næsen, anretter vi et fælles ta’selv bord med vores medbragte mad samt drikkevarer. Der bliver selvfølgelig udevejr (vi kan ikke garantere samme temperaturer som sidste år 😊). Vi kan lave bål og sidde i campingpladsens dejlige aflukkede udeareal med borde og bænke. Har du noget, der skal grilles, klarer vi også det!

Kommer du lidt tidligere fredag, er der tid til en lille gå- eller ridetur til stranden. Der forefindes en campingkøbmand.

 

Lørdag: Her anrettes morgenmad med div. Vi fabrikerer ”smør-selv-madpakke” (sandwich skinke, ost, pølse og brød) til at medtage på den ca.30 km lange guidede ridetur. Der sadles op, så vi kan være klar ca. kl. 9.30. Vi satser på to guider, så om ønsket, at der kan laves to hold.

I år rider vi syd/vestover gennem Tranum-klitplantage, Slettestrand og måske Svinkløv,  og retur ad den helt suveræne sandstrand. Frokosten indtages et passende sted.

Når vi alle er hjemvendt til hytterne i god behold, er der hyggestund og opladning til en festmiddag!


Søndag: Efter morgenmaden rider vi mod Blokhus, holder en lille pause og vender snuden hjemover mod campingpladsen, hvor vi indtager den velfortjente frokost.

 

Der pakkes sammen, hytterne rengøres og vi siger et på gensyn til næste års nye tur.


Har du lyst til at opleve denne (næsten) nye Gletta-tur ved Vesterhavet så tøv ikke med tilmelding på Sporti.dk; der er et begrænset antal pladser!Pris: Hytteovernatning, tur og al forplejning (minus fredag): kr. 945,-. For medlemmer ydes der en rabat på kr. 100,-, der bliver fratrukket prisen, når du som medlem tilmelder dig!

Vi glæder os til at se jer alle sammen.


De kærligste ishestehilsner

Charlotte H (3012 7458/8683 6250) charlotte@gletta.dk

Sophus S (2023 4449) sophus@gletta.dk


PS. Har du transportbehov så kontakt Charlotte eller Sophus.