Gletta.dk


Hjemmesideansvarlig: Marianne Høj Andersen, mail marianne@gletta.dk


Her på hjemmesiden lægger vi materiale på om og billeder fra de forskellige arrangementer.  Vi bruger også hjemmesiden til at annoncere spontane initiativer til kurser eller ture mm.


Billeder: Vi er meget glade for at modtage billeder. Men det er et stort arbejde at lægge dem på. Derfor beder vi om, at du selv er kritisk og udvælger de bedste billeder og ikke ”bare tømmer kameraet”. Det er også en meget stor hjælp, hvis du selv gemmer dem i en opløsning, der passer til web.


Indlæg og tekster: Vi lægger beskrivelse af ture på programmet, invitationer ude fra, og ”postkort” fra deltagere i arrangementer på hjemmesiden. Webredaktøren forbeholder sig ret til at forkorte eller redigere i indsendte materialer.


Tekst materiale sendes i en word fil i ovenstående skabelon - og allerhelst som klargjort pdf fil.

Vi laver ikke billedredigering og læser ikke korrektur på dit materiale!

Konverteringsprogram Mangler din computer et program der konverterer word til pdf? Gratis konverteringsprogram pdf konvertering her

PDF Reader Adobe Reader gratis program der læser pdf filer hent pdf Reader


Links på Gletta.dk til andre lokalklubber, foreninger samt arrangementer og relevante hesteportaler (fortrinsvis ”ikke-kommercielle” sites). Gratis og altid efter den hjemmesideansvarliges suveræne vurdering.


Link til din hjemmeside:


  • Medlemmer der annoncerer i Gletta-bladet har samtidig mulighed for et gratis        link på hjemmesiden www.gletta.dk i resten af det indeværende år.
  • Ikke-medlemmer kan i kombination med annoncering i Gletta-bladet få link på hjemmesiden resten af det indeværende år for en merpris på 200 kr.
  • Du skal selv give webredaktøren besked på, at du har annonceret og gerne vil have link på hjemmesiden, det sker ikke automatisk!

   

 Ønsker du en banner annonce her på Gletta.dk se her