Kursus m/Freija Thye på stutteri Fauskjær


Lørdag 30. marts 2019

 

I indbydes hermed til et tidligt ridekursus, så vi kan få nogle gode tips til at få vores heste til at gå endnu bedre i den kommende ridesæson. Der er morgenmad i rytterstuen, hvor man kan sidde og snakke og hygge sig i varmen, mens man kigger ud på dem, der får undervisning. Gletta giver tilskud til kurset, således at man for den formidable pris af 450kr både kan få morgenmad og undervisning og kaffe, te og kakao hele dagen. Frokost medbringer I selv. Der er køkken til rådighed, hvis man trænger til at bage.


TILMELDING: Til Ulla Wildt-Andersen på tlf. 21353238 eller til Laila Andersen på tlf. 26785312.

I kan betale med mobilepay 450kr til Ulla på 21353238. Husk at skrive ridekursus og navn. Tilmelding er bindende.

Skynd Jer, for der er max 12 deltagere, og flere har allerede meldt deres ankomst.


TID: Lørdag den 30. marts 2019 fra kl. 08.30. Der rides 2 ad gangen med lektion både formiddag og eftermiddag.


STED: Hos Ulla og Henrik på Stutteri Fauskjær, Bjarupgårdvej 11, Mollerup, 8600 Silkeborg. Der er mulighed for at stille nogle af hestene på boks, eller man kan vælge at lave en fold. Medbring selv foder og hegnsmateriale.


UNDERVISER: Freija  Thye kommer oprindeligt fra Tyskland, hvor hun blandt andet har arbejdet på Stutteri Lipperthof med træning og kåringsfremstilling, ligesom hun også har arbejdet på Island og rejst med Apassionata hesteshowet. Freija er uddannet underviser og træner og passioneret konkurrencerytter på VM plan. Til dagligt træner hun sine egne og kunders heste på Bakkegården ved Laven, ligesom hun jævnligt holder ridekurser i hele Europa. Udover det er hun sportsdommer.