Skip links

Gletta er fællesskab, herlige ture og god mad

Islandshesteklubben Gletta er stiftet i 1976, og vi er derfor en af Danmarks ældste lokalklubber i Dansk Islandshesteforening.
På disse sider kan du læse om Glettas værdier, klubbens historie og melde dig ind i klubben.

Hvor kommer medlemmerne fra?

De fleste Gletta-medlemmer kommer fra Øst- og Midtjylland omkring Aarhus, Skanderborg og Horsens over mod Them, Ry og Silkeborg, og så er der afstikkere helt til Thy og til Fyn… Så, har du en islandsk hest og kan du lide vores aktiviteter og værdier, er du velkommen i Gletta.

Glettas største aktiv er de gode rideture

Lange ture, som varer hele weekenden. Endagsture til skønne egne. Korte spot-ture, der opstår som en spontan idé, og som det ikke koster noget at deltage i. Vi ønsker, at alle får en god oplevelse på Glettas ture. Når det er muligt, deler vi flokken op i grupper, så vi kan afpasse tempoet efter forskellige behov.

Vi tager godt imod nye medlemmer

Vi tager godt imod nye medlemmer. Du skal føle dig velkommen og have en hyggelig oplevelse med Gletta fra første færd. Til gengæld forventer vi af dig som nyt medlem, at du også spiller med og spørger løs om alt, hvad du undrer dig over eller ikke forstår.

Gletta har plads til alle aldre

I Gletta vil vi gerne favne hele familien, så vores børn og unge kan vokse op og videreføre Gletta. Derfor har vi aktiviteter for både børn, unge og voksne. Udover vores gode ture har vi Juniortræf, Gletta-dage, kurser og Glettamesterskaber.

“Ride- og spiseklubben” Gletta

Med et glimt i øjet kalder vi Gletta for en ”ride- og spiseklub”. Derfor forener vi så vidt muligt den gode oplevelse til hest med god mad! Det er uanset, om vi laver sammenskud eller bestiller maden udefra. I Gletta er selv generalforsamlingen en god anledning til at holde fest! PS: I Gletta elsker vi søde sager!

Din hjælp er vigtig og nødvendig

Fundamentet for Glettas mange aktiviteter er de selvstyrende arbejdsgrupper. Dit bidrag og hjælp til forskellige praktiske opgaver er både velkommen og nødvendig for at få tingene til at fungere. Alle arbejder frivilligt for, at vi kan få nogle gode oplevelser sammen, og det gøres bedst, når alle giver et nap med.

6FB6E403-918A-4448-9B51-D9B8A1ED4FF9
254111727_588241845790101_941847646542411920_n

GUIDE TIL GLETTA

20140517_Dolleruptur_rulle

Historie

Islandshesteklubben Gletta er stiftet i 1976 på Båstrup Mosegård ved Skanderborg og er en af Danmarks ældste. Den fik tidligt ry for at være en “spise- og rideklub” – og ja, hvad kommer egentlig først ;))

LÆS MERE
Tur til Lovns Bredning

Medlem

Her får du oplysninger om medlemsskab og link til Sporti.dk, så du kan melde dig ind eller opdatere dine oplysninger i Danmarks hyggeliste klub med de bedste ture, de hyggeligste mennesker og den bedste mad!

LÆS MERE
Hygge ved weekendtur til Rødhus Klit

Klubben

Her finder du de formelle informationer om Islandshesteklubben Gletta. Det er klubbens opdaterede vedtægter, dagsordener og referater fra den årlige – og festlige! – generalforsamling i november.

LÆS MERE