Skip links

Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

I dag

Spottur i Kompedal – NY DATO

Kompedalvej, 7442 Engesvang

Vi vil gerne invitere jer til en Spottur i Kompedal Plantage.
Tempoet vil være moderat til lidt frisk, almindeligt turtempo, skridt, tölt/trav, galop hvis det ønskes. Da vi er to forryttere, kan vi evt. ride i to hold!

Gratis

AFLYST: Mandø-turen 2020

Den legendariske Mandø Tur, som enhver glettarist bør unde sig selv. Elsker du vind i håret, töltende glade islandsheste, godt selskab og god mad, så skal du med!

Gratis

Dollerup 2020 – NY DATO

Dollerupvej 184, 8800 Viborg Dollerupvej 184, Viborg

Heldagstur på ca. 25 km i Dollerup Bakker og Hald Sø syd for Viborg. Vi rider i et tempo, hvor du både kan nå at nyde naturen og det gode Gletta-selskab. Mødested er p-pladsen ved syd-enden af Hald Sø på Dollerupvej.

Lovns Bredning 2020

Skovgårdsvej 10, Ulbjerg, 8832 Skals Skovgaardsvej 10, Skals

Det er utrolig smukt og forfriskende anderledes at ride ved Lovns Bredning. Det kan I opleve på første hånd denne søndag i juni, hvor Gletta byder velkommen til en herlig tur i strandkanten langs fjorden og et smut op til Ulbjerg Klint. Her er de skønneste udsigter og tid til at hygge, snakke og beundre.

Glettamesterskaberne 2020

Dalgården Sneptrupvej 5, Them

Glettamesterskaberne på Dalgården i Them er årets traditionsrige stævne med hygge, sjov, konkurrencer og god mad. Du kan deltage i både tölt og gangartsklasser og de særlige Gletta-konkurrencer.

Katrinedal 2020

Katrinedal Vandrehjem, Vellingvej 53, 8654 Bryrup Vellingvej 53, Bryrup

Vanen tro inviterer Gletta på den traditionsrige efterårstur i Katrinedal. Bakke op og ned, Velling Skov, Snabeigelsø, Hundsø og Vrads Sande. Omkranset af og iklædt efterårets farver. En dejlig tur for heste og ryttere i alle aldre! Mødested: Katrinedal Vandrerhjem, Vellingvej 53, 8654 Bryrup.