Skip links

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Generalforsamling

Vrads Forsamlingshus St Bredlundvej 3, Vrads, Bryrup

Generalforsamling  - fredag 4. marts 2022 Medlemsmiddag Som traditionen byder, vil generalforsamlingen indledes med en fælles medlemsmiddag kl. 18.00. Prisen for middagen vil igen i år være 100 kr. pr. person (middag, div. drikkevarer samt kaffe/te). Vi håber, rigtig mange (som vanligt) har lyst til at deltage i denne del også. Generalforsamling Efter middagen følger selve […]

100DKK

Undervisning v/Frederikke Stougård

Dalgården Sepstrupvej 5, Them

Kom til undervisning på Dalgården (Sepstrupvej 5, 8653 Them), hvor du får 45 minutters soloundervisning ved Frederikke Stougård

Kr 350

Rørbæk Sø

Rørbæk Sø  23. - 24. april 2022 Rørbækturen er en af årets tidlige forårsture, hvor vi måske risikere at anemonerne allerede er afblomstret – men så er bøgen nok sprunget ud. Lad os håbe at solen skinner og varmer når det bliver sidst i april. Nu hvor turens skal annonceres er der erantisser, vintergækker og […]

Dollerup

Hald Sø parkering syd Dollerupvej 184, Viborg

Ridetur ved Dollerup Bakker og Hald Sø for medlemmer af Gletta. Vi rider i et tempo, hvor du både kan nå at nyde naturen og det gode Gletta-selskab.

Mandø-turen

Mandøvej 31, Vester Vedsted, 6760 Ribe

Den legendariske Mandø Tur, som enhver glettarist bør unde sig selv. Elsker du vind i håret, töltende glade islandsheste, godt selskab og god mad, så skal du med!

900DKR

Lovns Bredning

Conni Døes Skovgaardsvej 10, Skals, 8832

Det er utrolig smukt og forfriskende anderledes at ride ved Lovns Bredning. Det kan I opleve på første hånd denne søndag i juni, hvor Gletta byder velkommen til en herlig tur i strandkanten langs fjorden og et smut op til Ulbjerg Klint. Her er de skønneste udsigter og tid til at hygge, snakke og beundre.

Kr 50

Harrild Hede

Hos Hanne & Karl Hallundbækvej 14, Ejstrupholm

Efterårsturen på Harrild Hede er en af de faste ture i Gletta og det er en dejlig måde at gå efteråret i møde på. Mødes med hestevenner og få en dag sammen i noget af Danmarks smukkeste natur. Ulve, traner, kronvildt og masser af lyng – måske ser vi lidt af alt det, heden kan byde på.

30Kr

Katrinedal

Katrinedal Vandrehjem, Vellingvej 53, 8654 Bryrup

Vanen tro inviterer Gletta på den traditionsrige efterårstur i Katrinedal. Bakke op og ned, Velling Skov, Snabeigelsø, Hundsø og Vrads Sande. Omkranset af og iklædt efterårets farver. En dejlig tur for heste og ryttere i alle aldre! Mødested: Katrinedal Vandrerhjem, Vellingvej 53, 8654 Bryrup.

Kr 750