Skip links

Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

I dag

Rørbæk Sø

Rørbæk Sø  24. - 25. april 2021 Sådan ser Rørbækturen p.t. ud, men med forbehold for ændring da gården hvor vi plejer at være er solgt. Rørbækturen er en af årets tidlige forårsture, hvor vi måske risikere at anemonerne allerede er afblomstret – men så er bøgen nok sprunget ud. Lad os håbe at solen […]

Dollerup

Hald Sø parkering syd Dollerupvej 184, Viborg

Heldagstur på ca. 25 km i Dollerup Bakker og Hald Sø syd for Viborg. Vi rider i et tempo, hvor du både kan nå at nyde naturen og det gode Gletta-selskab. Mødested er p-pladsen ved syd-enden af Hald Sø på Dollerupvej.

Bindeballe Købmandsgård

Bindeballe Købmandsgård Bindeballevej 100, Randbøl

Hanne Boutrup (Landi Askja) vil igen gerne invitere til ridetur i Frederikshåb plantage og denne gang kommer vi også i ud på Randbøl Hede. I år er der vand i Syvårssøerne, så dem skal vi se, og dem der vil kan også ride igennem. Hanne viser os rundt i et terrænet med gode tøltveje og smuk natur.

Rødhus Klit Camping

Rødhus Klit Camping Rødhusmindevej 25, Pandrup

Rødhus Klit Camping - 28. - 30. maj 2021 Beskrivelse: Vi bor på Rødhus Klit Camping en naturskønt beliggende plads ved Jammerbugten. Der overnattes i nogle dejlige hytter med plads til seks i hver, to dobbeltsenge og en stor hems. Der er bad og wc i hver hytte. Vi skal være ca. fire i hver […]

Kr 1.000

Mandø-turen

Mandøvej 31, Vester Vedsted, 6760 Ribe

Den legendariske Mandø Tur, som enhver glettarist bør unde sig selv. Elsker du vind i håret, töltende glade islandsheste, godt selskab og god mad, så skal du med!

900DKR

Frederikshåb Plantage

Frederikshåb Plantage

Hanne Boutrup (Landi Askja) vil igen gerne invitere til ridetur i Frederikshåb plantage og denne gang kommer vi også i ud på Randbøl Hede. I år er der vand i Syvårssøerne, så dem skal vi se, og dem der vil kan også ride igennem. Hanne viser os rundt i et terrænet med gode tøltveje og smuk natur.

Lovns Bredning

Conni Døes Skovgaardsvej 10, Skals

Det er utrolig smukt og forfriskende anderledes at ride ved Lovns Bredning. Det kan I opleve på første hånd denne søndag i juni, hvor Gletta byder velkommen til en herlig tur i strandkanten langs fjorden og et smut op til Ulbjerg Klint. Her er de skønneste udsigter og tid til at hygge, snakke og beundre.

Kr 50

Herrer til hest

Lundgårdevej 10, Grumstrup, 8732 Hovedgård

Så er det ved at være tid til at tænke på årets herretur - turen med fantastisk selskab, dårlige vittigheder, en god lang ridetur og særdeles god forplejning :-)

Kr 400

Generalforsamling

Vrads Forsamlingshus Torupvej 1, Vrads

Generalforsamling  - fredag 27.  august 2021 Så er der ny dato for Glettas udsatte generalforsamling i 2020. Medlemsmiddag Som traditionen byder, vil generalforsamlingen indledes med en fælles medlemsmiddag kl. 18.00 med en overdådig middag, tilberedt af vores gode hus-kok Rasmus. Prisen for middagen vil i år være ca. 75 kr. pr. person (middag, div. drikkevarer […]

75DKK

Harrild Hede

Hos Hanne & Karl Hallundbækvej 14, Ejstrupholm

Efterårsturen på Harrild Hede er en af de faste ture i Gletta og det er en dejlig måde at gå efteråret i møde på. Mødes med hestevenner og få en dag sammen i noget af Danmarks smukkeste natur. Ulve, traner, kronvildt og masser af lyng – måske ser vi lidt af alt det, heden kan byde på.

30Kr