Skip links

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Mandø-turen

Mandøvej 31, Vester Vedsted, 6760 Ribe

Den legendariske Mandø Tur, som enhver glettarist bør unde sig selv. Elsker du vind i håret, töltende glade islandsheste, godt selskab og god mad, så skal du med!

Kr 1200

Lovns Bredning

Conni Døes Skovgaardsvej 10, Skals, 8832

Det er utrolig smukt og forfriskende anderledes at ride ved Lovns Bredning. Det kan I opleve på første hånd denne søndag i juni, hvor Gletta byder velkommen til en herlig tur i strandkanten langs fjorden og et smut op til Ulbjerg Klint. Her er de skønneste udsigter og tid til at hygge, snakke og beundre.

Kr 60

Bindeballe Købmandsgård

Bindeballe Købmandsgård Bindeballevej 100, Randbøl

Kom og vær med på en tur i den smukke Vejle Ådal. Vi mødes ved Bindballe Købmandsgård. Her er der gode parkeringsforhold til trailerne og der er folde til hestene. Hanne Boutrup m.fl. fra klubben Landi Askja er forryttere

195DKK

Juniorlejr

Ene Saxild Høje Sejetvej 3, Bryrup

Vi byder igen velkommen til Glettas juniorlejr. Det bliver de fedeste dage i det bedste selskab og vi har et super program klar til jer med rigtig mange sjove og hyggelige ting. Det er en juniorlejr med fokus på hestene, naturen og den helt specielle hyggelige juniorlejrstemning. Glettas juniorudvalg har et kæmpe ønske om at ”opdrage” næste generation i den helt rigtige gletta-ånd til hygge, samvær, rideture og naturligvis krydret med virkelig god mad.

Kr 500

Herrer til hest

Lundgårdevej 10, Grumstrup, 8732 Hovedgård

Så skal mændene i Gletta sætte et stort X i kalenderen 12. august - turen med fantastisk selskab, dårlige vittigheder, en god ridetur og særdeles god forplejning.

Kr 350

Syvårssøerne og Frederikshåb Plantage

Frederikshåb Plantage

Hanne Boutrup (Landi Askja) vil igen gerne invitere til ridetur ved Syvårssøerne og i Frederikshåb plantage. Måske er der vand i Syvårssøerne, så dem skal vi se og måske ride igennem. Hanne viser os rundt i et terræn med gode tøltveje og smuk natur.

Kr 30

Harrild Hede

Hos Hanne & Karl Hallundbækvej 14, Ejstrupholm

Efterårsturen på Harrild Hede er en af de faste ture i Gletta og det er en dejlig måde at gå efteråret i møde på. Mødes med hestevenner og få en dag sammen i noget af Danmarks smukkeste natur. Ulve, traner, kronvildt og masser af lyng – måske ser vi lidt af alt det, heden kan byde på.

Kr 30

Gletta Mesterskabet 2023

Dalgården Sepstrupvej 5, Them

Glettamesterskaberne på Dalgården i Them er årets traditionsrige stævne med hygge, sjov, konkurrencer og god mad. Du kan deltage i både tölt og gangartsklasser samt de særlige Gletta-konkurrencer.

Katrinedal

Katrinedal Vandrehjem, Vellingvej 53, 8654 Bryrup

Vanen tro inviterer Gletta på den traditionsrige efterårstur i Katrinedal. Bakke op og ned, Velling Skov, Snabeigelsø, Hundsø og Vrads Sande. Omkranset af og iklædt efterårets farver. En dejlig tur for heste og ryttere i alle aldre!

Kr 825