Skip links

Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

I dag

Spottur i Kompedal

Kompedalvej, 7442 Engesvang

Vi vil gerne invitere jer til en Spottur i Kompedal Plantage.
Tempoet vil være moderat til lidt frisk, almindeligt turtempo, skridt, tölt/trav, galop hvis det ønskes. Da vi er to forryttere, kan vi evt. ride i to hold!

Gratis

Gletta Dag på Dalgården

Dalgården Sepstrupvej 5, Them

Kom til Gletta-dag på Dalgården, hvor du får nogle hyggelige timer sammen med andre Gletta medlemmer og kan deltage i en eller flere af følgende aktiviteter.
Kom med eller uden hest.

Folk og røvere i Rold Skov

Safari Camping, Rebildvej 17, Skørping

Folk og røvere i Rold Skov
Nu nærmer tiden sig, hvor vi skal op i Rold Skov og se, hvor grumme de røvere er! Det skal vi fra fredag 21. august til søndag 23. august. Vi mødes fredag i løbet af eftermiddagen, der hvor vi skal bo, nemlig på Safari Camping, Rebildvej 17, 9520 Skørping. Der er en hestefold, som kan deles op i mindre folde, hvis det ønskes.

400DKK – 800DKK

Herrer til hest 2020

Lundgårdevej 10, Grumstrup, 8732 Hovedgård

Så er det ved at være tid til at tænke på årets herretur - turen med fantastisk selskab, dårlige vittigheder, en god lang ridetur og særdeles god forplejning :-)

Kr 400

Harrild Hede 2020

Hallundbækvej 14, Ejstrupholm

Efterårsturen på Harrild Hede er en af de faste ture i Gletta og det er en dejlig måde at gå efteråret i møde på. Mødes med hestevenner og få en dag sammen i noget af Danmarks smukkeste natur. Ulve, traner, kronvildt og masser af lyng – måske ser vi lidt af alt det, heden kan byde på.

20Kr

Gletta Mesterskaberne 2020

Dalgården Sepstrupvej 5, Them

Glettamesterskaberne på Dalgården i Them er årets traditionsrige stævne med hygge, sjov, konkurrencer og god mad. Du kan deltage i både tölt og gangartsklasser og de særlige Gletta-konkurrencer.

Katrinedal 2020

Katrinedal Vandrehjem, Vellingvej 53, 8654 Bryrup

Vanen tro inviterer Gletta på den traditionsrige efterårstur i Katrinedal. Bakke op og ned, Velling Skov, Snabeigelsø, Hundsø og Vrads Sande. Omkranset af og iklædt efterårets farver. En dejlig tur for heste og ryttere i alle aldre! Mødested: Katrinedal Vandrerhjem, Vellingvej 53, 8654 Bryrup.

Kr 700

Spottur til RY

SPOTTUR i Ry Knøsvej 4, Ry

Vi starter og slutter i skoven omkring FDF Sletten og rider så ud til Paradiset som ligger mod Virklund.Vi holder en pause ved Paradiset hvor vi kan spise vores medbragtemadpakke og drikke (husk lommelærke).