Skip links

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Foredrag: Når vi kommunikerer med heste, kommunikerer vi med os selv

Vrads Forsamlingshus St Bredlundvej 3, Vrads, Bryrup

Heste er nogle fantastiske hjælpere, der kan hjælpe os med at blive klogere på os selv, hinanden og hesten. Foredraget handler om, hvordan vi kan øge vores selv-indsigt og blive bedre til at kommunikere med forskellige typer mennesker og heste.

Kr 225

Junior Træningsstævne

Ene Saxild Høje Sejetvej 3, Bryrup

Søndag 24.april kl. 10-16: Træningsstævne på Gantis Bane i Laven specielt tilegnet juniorer.
Vi har lavet en aftale med sportsdommer, Søren Kaihøj, som vil komme og give konstruktive tilbagemeldinger

Kr 150,

Dollerup

Hald Sø parkering syd Dollerupvej 184, Viborg

Ridetur ved Dollerup Bakker og Hald Sø for medlemmer af Gletta. Vi rider i et tempo, hvor du både kan nå at nyde naturen og det gode Gletta-selskab.

Bindeballe Købmandsgård

Bindeballe Købmandsgård Bindeballevej 100, Randbøl

Kom og vær med på en tur i den smukke Vejle Ådal. Vi mødes ved Bindballe Købmandsgård. Her er der gode parkeringsforhold til trailerne og der er folde til hestene. Hanne Boutrup m.fl. fra klubben Landi Askja er forryttere

175DKK

Juniorlejr

Ene Saxild Høje Sejetvej 3, Bryrup

Glettas juniorlejr er tilbage - præcis lige så hyggelig som den plejer men i nye rammer. Det bliver de fedeste dage i det bedste selskab og vi har et super program klar til jer med rigtig mange sjove og hyggelige ting. Det er en juniorlejr med fokus på hestene, naturen og den helt specielle hyggelige juniorlejrstemning. Glettas juniorudvalg har et kæmpe ønske om at ”opdrage” næste generation i den helt rigtige Gletta-ånd til hygge, samvær, rideture og naturligvis krydret med virkelig god mad.

Kr 500

Syvårssøerne og Frederikshåb Plantage

Frederikshåb Plantage

Hanne Boutrup (Landi Askja) vil igen gerne invitere til ridetur ved Syvårssøerne og i Frederikshåb plantage. Måske er der vand i Syvårssøerne, så dem skal vi se, og dem der vil kan også ride igennem. Hanne viser os rundt i et terrænet med gode tøltveje og smuk natur.

Kr 25

Gletta Mesterskabet 2022

Dalgården Sepstrupvej 5, Them

Glettamesterskaberne på Dalgården i Them er årets traditionsrige stævne med hygge, sjov, konkurrencer og god mad. Du kan deltage i både tölt og gangartsklasser samt de særlige Gletta-konkurrencer.

Gletta Julebal

Peterslyst Ridecenter Vesterlundsvej 96, Virklund

Lørdag 17. december inviteres I alle til Glettas Julebal. Det er en dag med hygge og lege og konkurrencer. Det er for alle, der har lyst - både juniorer og seniorer.

150DK

Undervisning v/Frederikke Stougård

Dalgården Sepstrupvej 5, Them

Kom til undervisning på Dalgården, hvor du får 40 minutters soloundervisning ved Frederikke Stougård

Kr 350