Skip links

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Generalforsamling

Vrads Forsamlingshus St Bredlundvej 3, Vrads, Bryrup

Som traditionen byder, vil generalforsamlingen indledes med en fælles medlemsmiddag kl. 18.00. Prisen for middagen vil igen i år være 100 kr. pr. person (middag, div. drikkevarer samt kaffe/te). Vi håber, rigtig mange (som vanligt) har lyst til at deltage i denne del også.
Generalforsamling: Efter middagen følger selve generalforsamlingen kl. 19.30. Der kræves ikke tilmelding til generalforsamlingen.

Kr 100,

Inspirationsaften med Louise fra Hestezonen

Underværket i Vrads Søndervang 2, Vrads, Bryrup

Gletta inviterer alle medlemmer til arrangement med Louise Bisgaard Pedersen fra Hestezonen og hyggeaften på Underværket i Vrads.

Gratis

Rørbæk Sø

Sanne & Jørgen, Vesterlund Tinnetvej 80, Vesterlund, Give

Rørbækturen er et weekend arrangement i noget af Danmarks smukkeste natur og med særlige tilladelser til at ride på helt særlige steder i det fine landskab. Det er en lang frisk tur med afvekslende tempo – men også med god fart på ind i mellem. Vi får god mad og drikke og der er mindre arbejdsopgaver til alle. Vi er omkring 20 deltagere, så der er god tid, til at få talt med alle.

Mandø-turen

Mandøvej 31, Vester Vedsted, 6760 Ribe

Den legendariske Mandø Tur, som enhver glettarist bør unde sig selv. Elsker du vind i håret, töltende glade islandsheste, godt selskab og god mad, så skal du med!

Kr 1200

Lovns Bredning

Conni Døes Skovgaardsvej 10, Skals, 8832

Det er utrolig smukt og forfriskende anderledes at ride ved Lovns Bredning. Det kan I opleve på første hånd denne søndag i juni, hvor Gletta byder velkommen til en herlig tur i strandkanten langs fjorden og et smut op til Ulbjerg Klint. Her er de skønneste udsigter og tid til at hygge, snakke og beundre.

Kr 60

Herrer til hest

Lundgårdevej 10, Grumstrup, 8732 Hovedgård

Så skal mændene i Gletta sætte et stort X i kalenderen 12. august - turen med fantastisk selskab, dårlige vittigheder, en god ridetur og særdeles god forplejning.

Kr 350

Harrild Hede

Hos Hanne & Karl Hallundbækvej 14, Ejstrupholm

Efterårsturen på Harrild Hede er en af de faste ture i Gletta og det er en dejlig måde at gå efteråret i møde på. Mødes med hestevenner og få en dag sammen i noget af Danmarks smukkeste natur. Ulve, traner, kronvildt og masser af lyng – måske ser vi lidt af alt det, heden kan byde på.

Kr 30

Katrinedal

Katrinedal Vandrehjem, Vellingvej 53, 8654 Bryrup

Vanen tro inviterer Gletta på den traditionsrige efterårstur i Katrinedal. Bakke op og ned, Velling Skov, Snabeigelsø, Hundsø og Vrads Sande. Omkranset af og iklædt efterårets farver. En dejlig tur for heste og ryttere i alle aldre!

Kr 825