Skip links

Bliv medlem af Gletta!

… så får du straks adgang til masser af ture, kurser, Gletta-dage, mesterskaber, skønne heste og dejlige venskaber. Her finder du information om medlemskab af Gletta og link til Sporti.dk, hvor du melder dig ind og administrerer dit medlemskab.

BLIV MEDLEM NU

- eller opdater dine medlemsoplysninger

Klik på knappen for at gå til Sporti.dk, hvor du kan oprette medlemskab, opdatere oplysninger og betale kontingent med dankort, visa, mastercard eller mobilepay!

Hvorfor skal du tilmelde dig via Sporti.dk?

Gletta bruger Sporti.dk til hele sin administration af medlemmer, tilmeldinger til arrangementer, kontingentopkrævning og information til medlemmerne.

Dine oplysninger er skjult: Bortset fra navn og by er dine oplysninger skjult for alle andre end klubben og Sporti.dk’s administratorer. Det er også muligt at se dit navn og by på deltagerlisten, når du tilmelder dig arrangementer, hvor tilmelding foregår via Sporti.dk.

Med din personlige profil på Sporti.dk får du adgang til nem tilmelding til arrangementer, overblik over dit medlemskab, kvitteringer for betalinger og mm. Du kan også se navn og by på dem, der har tilmeldt sig et Gletta-arrangement via Sporti.dk.

Her betaler du nemt både kontingent og deltagergebyr med dankort, mobilepay eller kreditkort. Bemærk, at Sporti opkræver et gebyr på 12 kr. pr. betaling.

Hold dine medlemsoplysninger opdaterede

Du skal som medlem selv sørge for, at dine oplysninger om adresse, telefonnummer og e-mail er opdaterede i Sporti.dk. Så ved du, at det er gjort rigtigt 🙂

Øje

Kontingent 2024

  • Første medlem (hovedmedlem): 250 kr.
  • Familiemedlem uanset alder: 50 kr. pr. person

Har du spørgsmål?

Om medlemskab, kontingent og Sporti.dk? Så kontakt Glettas kasserer:

Sophus Stenild
Tlf. 86 89 86 56
Mobil: 20 23 44 49
E-mail: spmariedal@gmail.com

Klubbens bankkonto: 1551 – 5684358