Skip links

Postkort fra Harrild Hede

Harrild Hede 2019

Lørdag 7. september, læssede jeg ponyèn og drog afsted, for at deltage i mit første Gletta arrangement, Harrild Hede turen med start fra Hanne og Karl skønne ejendom mit på heden.

Den første der møder mig er Karl, der tager i mod, da jeg kommer kørende, han hilser smilende og forklarer hurtigt hvor jeg kan parkere. Dejligt, nu er 1. bekymring ryddet af vejen.

Selvom kl. kun er 09:45, er der allerede mange mennesker og heste på trods af det lunefulde september vejr, der bliver drukket kaffe, spist rundstykker og snakket, flere kommer hen og hilser på, hende den nye.

Lidt over 10 er alle ankommet og vi bliver delt i 3 hold, hurtigt, endnu hurtigere og langsomt. Vi skal mødes til frokost ved Naturcenter Harrild Hede, hvor der er lavet indhegninger og vores mad bliver leveret, luksus.

Jeg er på det langsomme hold, da det er min unge hests første tur i flok. Vores forrytter, som vist hed Kirsten, er meget pædagogisk, så vi får lidt undervisning under vejs.

Med den smukke hede som midtpunkt, rider vi en meget varieret tur, gennem mudder, vandhuller, lyng og skovbund. Op og ned af bakke og frem og tilbage, når gpsen svigter.

Efter lidt leden, når vi frem til Naturcentret, hvor maden venter. Hestene sadles af og vi spiser og hygger, og efter en god times tid og en ordentlig byge. Sadles der op og vi rider tilbage i samlet flok.

Godt tilbage, med hestene på fold, spises der kage og drikkes kaffe. I Hanne og Karls hyggelige lade, Poul har købt lidt godt til halsen, som Hanne og Karl får, som for deres gæstfrihed.

Jeg takker af ved 15:30 tiden,og kører hjem med min meget trætte lille hest.

Tak for en rigtig god dag i hyggeligt selvskab.

Mvh. Mette Bach Skov

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.