Skip links

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Junior Træningsstævne

24. april 2022 kl. 10:00 - 16:00

Kr 150,

Junior Træningsstævne i Gletta

Kom til junior stævnetræning med andre hesteglade juniorer.

Vi har lavet en aftale med sportsdommer, Søren Kaihøj, som vil komme og give konstruktive tilbagemeldinger. Her vil man også kunne få tips og tricks til opvarmningen, forberedelser og reglerne og derefter kan man ride sit program og få gode kommentarer med hjem. Der er naturligvis junior hestehygge hele dagen. Vi rider ”udtagelser” om formiddagen og ”finaler” om eftermiddagen.

  • Søndag 24. april:
    Træningsstævne på Gantis Bane i Laven. Denne dag har vi lavet en aftale med sportsdommer, Søren Kaihøj, som vil komme og give konstruktive tilbagemeldinger. Her vil man sammen med Frederikke få tips og tricks til opvarmningen og forberedelser og derefter kan man ride sit program og få gode kommentarer med hjem.
  • Søndag 8. maj:
    Så er der Gantis Hyggestævne, hvor Frederikke også vil være til at hjælpe med gode råd og hep. Her vil vi lave en fælles lejr for Glettas juniorer og her er alle naturligvis velkomne.

Prisen er 400 kr. ekskl. Sportigebyr, for hele forløbet, både undervisningsdagen, træningsstævnet samt hjælpen til Gantis stævne. Ønsker man at deltage i Gantis stævne skal man selv tilmelde sig dette og betale særskilt.

TILMELDING, klik her! Tilmelding til Ganti Stævne 8/5 2022

Detaljer

Dato:
24. april 2022
Tidspunkt:
10:00 - 16:00
Pris:
Kr 150,

Arrangør

Ene Saxild

Sted

Ene Saxild
Høje Sejetvej 3
Bryrup, 8654
+ Google Maps
Telefon
26483931
Se Sted hjemmeside