Skip links

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Syvårssøerne og Frederikshåb Plantage

Frederikshåb Plantage

Hanne Boutrup (Landi Askja) vil igen gerne invitere til ridetur ved Syvårssøerne og i Frederikshåb plantage. Måske er der vand i Syvårssøerne, så dem skal vi se og måske ride igennem. Hanne viser os rundt i et terræn med gode tøltveje og smuk natur.

Kr 30

Mandehygge- og mandekursus

Tyrevoldsdal Islandsheste Elbjergvej 16, Skanderborg

Så er det nu gode Glettamænd!
Som et nyt initiativ har vi været så heldige at få en aftale med dygtige og inspirerende Rikke Schöllhammer Wolff om at forestå et Mandekursus og hyggedag på Lotte Andreassens dejlige sted, Tyrevoldsdal ved Hovedgaard .

Kr 350

Harrild Hede

Hos Hanne & Karl Hallundbækvej 14, Ejstrupholm

Efterårsturen på Harrild Hede er en af de faste ture i Gletta og det er en dejlig måde at gå efteråret i møde på. Mødes med hestevenner og få en dag sammen i noget af Danmarks smukkeste natur. Ulve, traner, kronvildt og masser af lyng – måske ser vi lidt af alt det, heden kan byde på.

Kr 30

Gletta Mesterskabet 2024

Dalgården Sepstrupvej 5, Them

Glettamesterskaberne på Dalgården i Them er årets traditionsrige stævne med hygge, sjov, konkurrencer og god mad. Du kan deltage i både tölt og gangartsklasser samt de særlige Gletta-konkurrencer.

Katrinedal

Katrinedal Vandrehjem, Vellingvej 53, 8654 Bryrup

Vanen tro inviterer Gletta på den traditionsrige efterårstur i Katrinedal. Bakke op og ned, Velling Skov, Snabeigelsø, Hundsø og Vrads Sande. Omkranset af og iklædt efterårets farver. En dejlig tur for heste og ryttere i alle aldre!

Kr 850