Skip links

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juniorlejr

3 juni kl. 15:00 - 5 juni kl. 16:00

Kr 500

Juniorlejr i Gletta

Glettas juniorlejr er tilbage – præcis lige så hyggelig som den plejer men i nye rammer. Det bliver de fedeste dage i det bedste selskab og vi har et super program klar til jer med rigtig mange sjove og hyggelige ting. Det er en juniorlejr med fokus på hestene, naturen og den helt specielle hyggelige juniorlejrstemning. Glettas juniorudvalg har et kæmpe ønske om at ”opdrage” næste generation i den helt rigtige gletta-ånd til hygge, samvær, rideture og naturligvis krydret med virkelig god mad.

Hvornår?
Fredag 3. juni til søndag den 5. juni 2022 (pinsen)

Hvad skal vi?
Vi skal alle mulige forskellige dejlige ting. Vi skal f.eks. arbejde fra jorden, have undervisning, bade, teoriundervisning, stutteribesøg, strigle, nusse føl, lave opvisning, spise slik, bålmad og festmiddag og naturligvis ride på gode skovture og langtur med madpakker og allervigtigst bare hygge sammen og med hestene.

Hvem er du?
Du er bare den, der elsker vores islandske heste. Aldersgrænsen er ca 8-16 år, men det er vigtigst, at du er rimelig selvhjulpen, dvs. du selv kan hente hest, sadle op og ride. Du skal medbringe egen hest og pæle og tråd til separatfold og der er tørt hø til rådighed. Du sover i medbragt telt – og vi hjælper naturligvis med at fordele jer i teltene.

Tilmelding
Tilmelding åbner 1. april kl 20.00 og lukker 20. maj. Der er plads til 20 juniorer og arrangementet gennemføres ved mindst 5 tilmeldte. Prisen er 500 kr ekskl. Sporti gebyr og herudover skal der medbringes til lommepenge til Gletta-kiosken.

TILMELDING, klik her!

Detaljer

Start:
3 juni kl. 15:00
Slut:
5 juni kl. 16:00
Pris:
Kr 500

Arrangør

Ene Saxild

Sted

Ene Saxild
Høje Sejetvej 3
Bryrup, 8654
+ Google Maps
Telefon:
26483931
Se Sted hjemmeside