Skip links

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Katrinedal

11 oktober kl. 15:00 - 13 oktober kl. 15:00

Kr 850

Katrinedal 11. – 13. oktober 2024

Vanen tro inviterer Gletta på efterårstur i Katrinedal. Bakke op og ned, Velling Skov, Snabe Igelsø, Hundsø, Vrads Sande, omkranset af og iklædt efterårets farver. En dejlig tur for heste og ryttere i alle aldre!

  • Mødested: RAST Katrinedal, Vellingvej 53, 8654 Bryrup.
  • Tidspunkt: Fredag d. 13/10 fra kl. 15.00 (ikke før).

FREDAG: er der ridetur på egen hånd og ikke-organiserede ture. Alle medbringer en ret til aftensmaden, som er fælles tag-selv-bord.

LØRDAG: rides i grupper á 10-14 ryttere, afgang kl. 10.00.
Frokosten bliver kørt ud og er inkl. en øl eller vand. Lørdag vil der være ruter på 15-20 og 20-25 kilometer.

SØNDAG: er rideturen lidt kortere og holdene muligvis lidt større. Frokosten spises på vandrehjemmet, inden vi pakker sammen og tager hjem.

Hesten bør være i god form, da der er mange bakker!

På holdene rides mest trav, tölt og skridt. Der er plads til en galop, for de der har lyst, og hvor terrænet egner sig. Generelt rider vi et moderat til frisk tempo med hensyntagen til hinanden. Den enkelte forrytter afgør tempoet, hvilke veje turen går, om der må overhales osv.

Alle skal have en god tur!

Indkvartering for heste og mennesker

Hestene overnatter på fællesfold, og du kan opstille separatfold, hvis du selv medbringer hegn og pæle. Alle skal medbringe hø eller wrap til hestenes fælles fornøjelse.

Rytterne overnatter på vandrehjemmet i rum med 4-6 senge. Hvis du er hurtig, kan du tilkøbe dobbeltværelse for 225 kr. ekstra (pr. værelse), husk at skrive navnene på de to som overnatter i værelset. Der er dyner og puder, men du skal selv medbringe sengelinned.

Da der er nedgang i antallet af sengepladser på vandrehjemmet, vil der være 13 pladser til nogle som ikke overnatter på vandrerhjemmet. Her er der et afslag på 125,- kr.

Alle hjælper til: Der er ikke betjening på vandrehjemmet, så alle må regel med at få to praktiske tjanser i løbet af weekenden. Vi hjælpes ad med fælles oprydning, og du  bedes feje eller støvsuge dit værelse inden afrejse.

Ting du må og ikke må på Katrinedalturen: Du må gerne tage hensyn til skovvejene og nyde synet af de smukke søer, vi passerer på turen. Du må ikke ride ud i søerne, eller ride ned til søbredderne. Du må ikke have hund med på vandrehjemmet, eller fodre med hø på vandrehjemmets gårdsplads.

Tilmelding foregår fra 20. august til d. 11. oktober 2024 (eller så længe der er pladser) på SPORTI.dk.
Deltagerantallet er begrænset til 50. Skulle der blive ledige pladser, vil der være mulighed for at deltage som supperytter.

Vi glæder os til at se nye som gamle deltagere på denne tur.

HUSKELISTE:

  • Hest i god form, der er MANGE bakker
  • Sengelinned
  • Drikkevarer, vin, vand, øl
  • Mad til fredag aften
  • Kraftfoder til hesten
  • Wrap eller hø til at lægge ud på foldene
  • Evt. hegn og pæle til separatfold
TILMELDING: Kommer her!

Tempo:

Vi rider i hold á 10-12 deltagere for enhver smag: Turbohold, middeltempo tölt og trav og et hold med kortere rute. Lørdagsturen er normalt ca. 25 km. Du melder dig på hold, når du kommer.

Har du spørgsmål?

Ring til: Charlotte Hallstrøm: 86 83 63 50 – Marianne Høj Andersen: 22 31 19 58 – Belinda Turner 28 79 16 61 – Ole Nygaard 23 45 49 04.

Priser:

Grundpris pr. deltager: ca, 850 kr., som dækker foldleje, 2 x overnatning, lørdag: morgenmad, frokost og aftensmad, søndag: morgenmad og frokost). Dobbeltværelse (ekstra): ca. 225 kr.

Detaljer

Start:
11 oktober kl. 15:00
Slut:
13 oktober kl. 15:00
Pris:
Kr 850

Arrangører

Charlotte Hallstrøm
Marianne Høj Andersen
Ole Nygaard
Belinda Turner

Sted

Katrinedal Vandrehjem, Vellingvej 53, 8654 Bryrup