Skip links

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Undervisning v/Frederikke Stougård

30 september kl. 8:30 - 17:15

Kr 350

Kursusdag med Frederikke Stougård – lørdag 30/9

Kom til undervisningsdag på Vengedalen ved Ry, hvor du får 40 minutters soloundervisning ved Frederikke Stougaard. Det er en dag for alle (junior, voksne, begynder og øvede) ryttere.

Prisen er 350,00 kr. ekskl. SPORTI gebyr.

Frederikke Stougård har stor erfaring som underviser og har flere elever der har høstet medaljer ved store internationale stævner, Danmarksmesterskaber og nordiske mesterskaber. Selv har hun også været fast på landsholdet de sidste 7 år. Selvom hun har erfaring med at undervise ryttere på højt niveau og selv rider på højt niveau, er hun god til at tage hest og rytter på lige præcis det niveau de er på. Hendes undervisning henvender sig derfor til ryttere på alle niveauer – fra begynder til konkurrenceryttere. Frederikke tager alle problemstillinger op, om det er balancetræning, smidig- og lydighedsøvelser, tølt træning eller bare for at få nogle input til at gøre træningen sjovere for både hest og rytter.

Der er plads til 12 ryttere/heste á 40 minutter.

Da vi råder over 6 bokse, er der mulighed for brug af boks til din hest, 1,5 time før din undervisning og 1,5 time efter.

Vengedalens Garn- og Rideudstyrsbutik vil være åben i løbet af dagen.

TILMELDING: Klik her!

Detaljer

Dato:
30 september
Tidspunkt:
8:30 - 17:15
Pris:
Kr 350

Sted

Vengedalen
Rodelundvej 44 8680 Ry + Google Maps

Arrangør

Marianne Høj Andersen
Phone
22311958
Email
klub@gletta.dk
Se Arrangør hjemmeside